Home

PPP Nederland wint ondernemersverkiezing

PPP Nederland wint ondernemersverkiezing 13 januari 2024.  PPP Nederland, gevestigd in Dronten en mede-opgericht door Martin Lek uit Biddinghuizen, is uitgeroepen tot Onderneming van het Jaar 2023. Deze erkenning vond plaats tijdens een evenement van ondernemersvereniging De Driehoek in de Meerpaal.

Naast PPP Nederland waren ook WOUDA Installatietechniek uit Dronten en Kraaikamp Wagenbouw uit Biddinghuizen genomineerd voor de titel.

De bijeenkomst werd opgeluisterd met sprekers waaronder EZ-wethouder Siert Jan Lap, en muzikale bijdragen van Daniëlle Havekotté en Victory Drumline.

Talent van het Jaar 2023
In de categorie Talent van het Jaar waren Autobedrijf van den Bosch, Meeples bordspellen en Van Oossanen, allen uit Dronten, genomineerd. De prijs ging naar Meeples bordspellen, uitgereikt door Jesper Dolman van KeJe. Ze ontvingen een beker, oorkonde en een cheque van €500 voor een lokaal goed doel.

Detaillist van het Jaar 2023
Genomineerd voor Detaillist van het Jaar waren Balonnen en Meer uit Dronten, Sterk in Zicht uit Ketelhaven en Time for Sushi uit Dronten. De winnaar, Time for Sushi, ontving uit handen van jurylid Ard van Wees van Polderzoom een oorkonde, bloemen, een cheque van €500 en de bokaal.

Onderneming
Directeur Wendy Kraaikamp zat voorin de zaal tussen de andere genomineerden, geflankeerd door vader Kraaikamp, die vooral trots was. Juryvoorzitter Dick Buitendijk van Mooiwater gaf aan dat het heel close was, maar riep uiteindelijk PPP Nederland uit tot winnaar.

PPP Nederland werd geëerd met een wisselbokaal, bloemen, een cheque van €1000 te besteden aan een lokaal goed doel en een schilderij van Ad Kuiper. Directeur Rogier Schrijer droeg de prijs op aan mede-oprichter Martin Lek uit Biddinghuizen, die vanwege gezondheid afwezig was.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Handel & Wandel is een uitgave van Ondernemersvereniging De Driehoek (OVDD). Kijk voor meer informatie op www.ovdd.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat