Home

Kraaikamp Wagenbouw genomineerd voor Onderneming van het Jaar

Kraaikamp Wagenbouw genomineerd voor Onderneming van het Jaar 12 december 2023.  Kraaikamp Wagenbouw uit Biddinghuizen is genomineerd voor de Onderneming van het Jaar 2023. Deze bekendmaking vond plaats tijdens een businessborrel van Ondernemersvereniging De Driehoek bij De Rede van Dronten op 7 december. Naast Kraaikamp Wagenbouw zijn ook PPP Nederland en Wouda Installatietechniek B.V. (beide uit Dronten) genomineerd in dezelfde categorie.

Beoordelingsproces door de jury
De jury, bestaande uit Dick Buitendijk, wethouder Siert Jan Lap, Jannie van den Berg, Jesper Dolman en Ard van Wees, maakte de selectie na zorgvuldige overweging. Dit proces omvatte bedrijfsbezoeken en het beoordelen van aangeleverde informatie.

OVDD Nieuwjaarsfeest: Bekendmaking winnaars
De winnaars van de verkiezingen worden bekendgemaakt tijdens het OVDD Nieuwjaarsfeest op 13 januari 2024 in de Meerpaal in Dronten. Het thema van het feest is '50 tinten slagvaardig', met een programma vol theater, entertainment en (live)muziek. Het feest staat open voor ondernemers, zowel leden als niet-leden van OVDD.

Redactie BHZNet.nl


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Handel & Wandel is een uitgave van Ondernemersvereniging De Driehoek (OVDD). Kijk voor meer informatie op www.ovdd.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat