Home

Ondernemers houden Nieuwjaarsfeest op 13 januari

Ondernemers houden Nieuwjaarsfeest op 13 januari 29 november 2023.  Op zaterdag 13 januari 2024 vindt in De Meerpaal in Dronten het grootste ondernemersevent van het jaar plaats. Meer dan 300 ondernemers uit de gemeente zullen samen het nieuwe jaar inluiden tijdens het nieuwjaarsfeest van Ondernemersvereniging De Driehoek (OVDD).

Dit jaar staat het event in het teken van het thema '50 tinten slagvaardig', gericht op de veerkracht, slagkracht en daadkracht van ondernemers en bestuurders.

Thema en betekenis
Michiel Tietema, bestuurslid van de OVDD, benadrukt het belang van verbinding voor het bouwen aan een duurzame, sociale en toekomstbestendige samenleving. Het thema '50 tinten slagvaardig' symboliseert de diversiteit in aanpak en standpunten van ondernemers. Ferdinand Zomerman, eveneens bestuurslid van de OVDD, voegt toe dat samenwerking en actie belangrijk zijn voor slagvaardigheid.

Programma en verkiezingen
Het event omvat een theaterprogramma met wetenswaardigheden, entertainment en de bekendmaking van de winnaars van de verkiezing 'Onderneming van het Jaar 2023'. Na het programma is er tijd voor netwerken en entertainment op het Binnenplein van De Meerpaal. Vorig jaar kreeg Klamer Fietsen uit Biddinghuizen de titel 'Detaillist van het Jaar 2022'.

Toegang voor alle ondernemers
Dit jaar zijn ook niet-leden van OVDD welkom, zodat zij kennis kunnen maken met de vereniging. Leden hebben recht op twee gratis entreetickets, met extra tickets beschikbaar voor € 40 excl. btw. Niet-leden kunnen maximaal twee tickets bestellen voor € 60 excl. btw.

Reserveringen voor het evenement kunnen gedaan worden via https://www.ovddnieuwjaarsfeest.nl. Het evenement start om 19.15 uur en eindigt om 00.00 uur.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Handel & Wandel is een uitgave van Ondernemersvereniging De Driehoek (OVDD). Kijk voor meer informatie op www.ovdd.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat