Home

Klamer Fietsen en Mooiwater reiken cheques uit

Klamer Fietsen en Mooiwater reiken cheques uit 24 maart 2023.  De winnaars van de OVDD verkiezing Onderneming van het Jaar 2022 hebben tijdens de prijsuitreiking op 7 januari jl. een cheuqe ontvangen van de gemeente Dronten. Deze mocht doorgegeven worden aan een zelf te kiezen goed doel / maatschappelijke organisatie in de gemeente. Onlangs zijn deze uitgereikt in aanwezigheid van wethouder Siert Jan Lap en Alette van de Berg, voorzitter van Ondernemersvereniging De Driehoek.

Zowel Mooiwater (Onderneming van het Jaar 2022) als Klamer Fietsen (Detaillist van het Jaar 2022) wist direct aan wie ze de cheque zouden uitreiken.

Gouden Koets in Biddinghuizen
Klamer Fietsen koos bewust voor een doel in Biddinghuizen, de plaats waar de onderneming gevestigd is. En het oog viel op De Gouden Koets, een dagcentrum voor mensen met geheugenproblematiek. Zij waren zeer verheugd met deze gift van € 500 en zullen dit gaan besteden aan bewegingsmaterialen.

Mooiwater kiest voedselbank
Voor Dick Buitendijk van Mooiwater was de keuze snel gemaakt, het geld van de cheque, € 1.000, komt ten goede aan de lokale voedselbank.

Uitreiking van de cheuqe. Op de foto v.l.n.r.: Alette van de Berg (voorzitter OVDD), Jan Groenendijk (voedselbank), Joop de Jager (voedselbank), Dick Buitendijk (Mooiwater), wethouder Siert Jan Lap, Jacob Spoelstra (Mooiwater)

Ondernemersvereniging De Driehoek

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Handel & Wandel is een uitgave van Ondernemersvereniging De Driehoek (OVDD). Kijk voor meer informatie op www.ovdd.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat