Home

Handel en Wandel komt met themanummer over pionieren

Handel en Wandel komt met themanummer over pionieren 20 december 2022.  Ondernemersvereniging De Driehoek heeft een speciale editie van ledenmagazine Handel en Wandel uitgebracht. Als afsluiter van het jaar heeft het blad een thema meegekregen: pionieren toen, pionieren nu - vijftig jaar ondernemerschap in de gemeente Dronten. Deze week valt het blad op de mat bij ondernemers in Biddinghuizen, Dronten en Swifterbant.

In 1972 is de gemeente Dronten officieel ingesteld. "Dit 50-jarig jubileum zou bijna stilletjes aan ons allen voorbijgaan en dat wilden wij voorkomen", zegt Carien van der Marel, hoofdredacteur van Handel & Wandel.

Echte pioniers
Voor dit themanummer besloot de redactie om een aantal ondernemers van het eerste uur te benaderen voor een interview, maar ook wilde zij achterhalen wat pionieren voor de nieuwste generatie ondernemers betekent. "Zo kwamen we onder anderen uit bij drie generaties mechanisatiebedrijf Weevers, de bedrijfsovername van Slagerij & Catering Van der Vlis, het fusieverhaal van OVDD en bij TrendingTea, gerund door twee jonge ondernemers uit Dronten. Wat in alle verhalen opvalt, is de positieve instelling van de ondernemers en hun ongelimiteerde doorzettingsvermogen. Echte pioniers, dus. De inhoud van deze uitgave is een greep geworden uit 50 jaar ondernemen in de gemeente Dronten."

Informeren en inspireren
Elke editie van Handel & Wandel bestaat uit verenigingsnieuws, ledennieuws, columns, advertenties, fotoreportages én de meest boeiende ondernemersverhalen. Met het blad wil OVDD ondernemers informeren en inspireren. Het magazine is een kwartaaluitgave en bestaat negenentwintig jaar. Losse exemplaren zijn verkrijgbaar via info@ovdd.nl en er ligt een aantal exemplaren in het Huis van de gemeente Dronten en bij Flevomeer Bibliotheek Dronten. De online versie staat op ovdd.nl of is te bekijken via deze rechtstreekse link.

Redactie BHZNet.nl / OVDD

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Handel & Wandel is een uitgave van Ondernemersvereniging De Driehoek (OVDD). Kijk voor meer informatie op www.ovdd.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat