Home

Genomineerden Onderneming van het Jaar 2021 bekend

Genomineerden Onderneming van het Jaar 2021 bekend 2 december 2021.  Tijdens een besloten bijeenkomst in De Rede van Dronten zijn vanmiddag de genomineerden in de verkiezing Onderneming van het Jaar 2021 aan elkaar bekend gemaakt en op de foto gezet. Geen van de negen bedrijven is gevestigd in Biddinghuizen, al heeft er één wel Biddinghuizer wortels.

In de categorie 'Talent van het Jaar' is dTLS Online Marketing van Rianne Jacobs-Schouten genomineerd. Het bedrijf is tegenwoordig gevestigd in Dronten, maar gestart in Biddinghuizen.

Voor Ondernemersvereniging De Driehoek stond vast: dit jaar gaan de verkiezingen Onderneming van het Jaar door, nadat afgelopen jaar de verkiezingen geannuleerd waren.

Proces
Door de jury werd vooraf het proces geschetst wat aan de nominaties vooraf is gegaan. Het juryberaad waarin de genomineerden bepaald worden heeft ook nu plaatsgevonden onder toeziend oog van Notaris Hille Nieuwdam. Hij verwoordt dat het overleg open en zorgvuldig heeft plaatsgevonden. Van het maken van een shortlist, het doen van bedrijfsbezoeken, tot het bepalen van de genomineerden. Eén van de juryleden vertelt: "Het waren allemaal mooie ondernemingen die we bezocht hebben. Het viel niet mee om tot onze uiteindelijke keuze te komen en te bepalen welke ondernemingen af moesten vallen van onze shortlist." Voorzitter van OVDD Edwin Helmantel benoemde dat het jammer is dat de bijeenkomst alleen met de genomineerden en de jury plaats kon vinden en dat hij hoopte dat het volgend jaar samen gevierd kan worden.

Genomineerd in de categorie TOP Onderneming van het Jaar:
Polderzoom
Prosu Media Producties
Roos-KCB Holland BV

Genomineerd in de categorie Detaillist van het Jaar zijn:
Anemoon
Brasseria / Frieteria
Kaatje

Genomineerd in de categorie Talent van het Jaar zijn:
Brouwerij Artemis
dTLS Online Marketing
TrendingTea

Bekendmaking winnaars
De jury - bestaande uit Rob Dolman van KeJe Horren en Raamdecoraties, Ton van der Giessen van Van Werven Kunststof Recycling, en Jannie van den Berg van MKB Doorgaan - zal tijdens het OVDD Nieuwjaarsfeest bekend maken wie de winnaar in elke categorie wordt. Vanwege de geldende maatregelen op dit moment heeft het OVDD bestuur vandaag besloten het OVDD Nieuwjaarsfeest te verplaatsen naar een later moment, nadere informatie volgt.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Handel & Wandel is een uitgave van Ondernemersvereniging De Driehoek (OVDD). Kijk voor meer informatie op www.ovdd.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat